Fener'e Şenol Güneş'e önerdi!

Trabzonspor 95-96 sezonunda çalınan şampiyonluğunda başrol oynayan Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen , aynı dönem Trabzonspor'un başında olan Şenol Güneş'i Aykut Kocaman'ın yerine Fenerbahçe'ye önerdi.Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, yabancı teknik adamları

Fener'e Şenol Güneş'e önerdi!

Trabzonspor 95-96 sezonunda çalınan şampiyonluğunda başrol oynayan Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen , aynı dönem Trabzonspor'un başında olan Şenol Güneş'i Aykut Kocaman'ın yerine Fenerbahçe'ye önerdi.

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, yabancı teknik adamların kredisinin fazla olmasına rağmen sarı lacivertli ekibin Aykut Kocaman’ın ardından yerli teknik adam düşünmesi gerektiğini ifade etti. “Yılmaz hoca neden olmasın?” diyen Şen, “Yabancı hoca mı istiyorsunuz? Onun Alman pasaportu da var. Yılmaz Vural futbolla yaşar, futbolla kalkar. Takla attı diye mi istemiyorsunuz? Ben gelmesini isterim” dedi.

Mustafa Denizli’nin, Şenol Güneş’in de büyük teknik adamlar olduğunu ifade ederek, Fenerbahçe’nin düşünmesi gereken isimler olduğu mesajını veren Şen, “Mustafa Denizli, G.Saray’ı, Fenerbahçe’yi Beşiktaş’ı şampiyon yaptı. Şenol Güneş de büyük bir teknik adam. Yani yerli hoca seçeneği çok. Tek başına hoca bir şey değildir. Mustafa Denizli geldiğinde Çaykur Rizespor 7.ciydi, 2. bitirdi, katkısı yüzde yüz! Fatih Terim geldiğinde Galatasaray çökmüştü, iki senedir şampiyon; katkısı yüzde yüz. Büyük imkanlarla birisi gelir bir şey yapamaz katkısı yüzde 5 olur. Yılmaz Vural geldiğinde şampiyon yaptı, Benitez geldiğinde 3. yaptı diyelim, hangisi başarılı olur? Türkiye’de şartlar değişti, imkanlar değişti. İmkanlar olarak Avrupa’dan daha iyi durumdayız artık” ifadelerini kullandı.

Bordo mavili taraftarlar da paylaşım sitelerinde yaptıkları yorumlarda Trabzonspor'un başında şikeye ve emek hırsızlarına karşı olan duruşuyla takdir kazanan Şenol Güneş'in adının Fenerbahçe ile anılmasının saçmalıktan öte olamayacağına dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler