Fener'e Golü Ulusoy Atacak!

Hamit Altıntop’un Real macerası sezon sonu bitiyor. Ulusoy “oğlum” diye hitap ettiği orta saha oyuncusunun Fenerbahçe’ye gitmemesi için çalışıyor.Türk Telekom Arena'ya daha fazla seyirci çekme hesapları yapan Sarı-Kırmızılılar, Futbol Federasyonu eski Baş

Fener'e Golü Ulusoy Atacak!

Hamit Altıntop’un Real macerası sezon sonu bitiyor. Ulusoy “oğlum” diye hitap ettiği orta saha oyuncusunun Fenerbahçe’ye gitmemesi için çalışıyor.

Türk Telekom Arena'ya daha fazla seyirci çekme hesapları yapan Sarı-Kırmızılılar, Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy aracılığıyla Real Madrid'in Türk yıldızı Hamit Altıntop'u transfer listesine aldığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon İspanyol devine transferinin henüz netleşmediği günlerde Ulusoy'un gurbetçi orta saha oyuncusuyla Aslan adına görüştüğü ve "Seve seve gelirim" mesajını aldığı belirtiliyor.

Forma şansı bulamadığı için İspanyol ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hamit için Ulusoy'un yeniden devreye girdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor