Fener'e ekstra ceza geliyor

Şike yaptığı tescillenen Fenerbahçe'ye ekstra ceza gelebilir.Hatırlanacağı gibi Sarı-Lacivertliler, UEFA’nın verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men kararından sonra Tahkim Kurulu’na başvurmuşlardı. Kurul’da yapılan duruşmalı toplantıda bir sürpriz yaşanm

Fener'e ekstra ceza geliyor

Şike yaptığı tescillenen Fenerbahçe'ye ekstra ceza gelebilir.

Hatırlanacağı gibi Sarı-Lacivertliler, UEFA’nın verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men kararından sonra Tahkim Kurulu’na başvurmuşlardı. Kurul’da yapılan duruşmalı toplantıda bir sürpriz yaşanmıştı. UEFA Müfettişi Palacios son anda dosyaya şike davasında bulunmayan 4 maçı daha ekleyerek Fenerbahçe’ye karşı suçlamalarda bulunmuştu.

Müfettiş; Trabzonspor-Bursaspor, Eskişehirspor- Trabzonspor, Trabzonspor-İstanbul BŞB ve G.Birliği- Fenerbahçe maçlarında da şike ve teşvik girişiminde bulunulduğunu belirtmişti. Yapılan savunmaların ardından UEFA Tahkim Kurulu, Fenerbahçe’nin 2+1 olan cezasını 2 yıl Avrupa’dan mene çevirince Sarı-Lacivertliler de soluğu CAS’ta aldı.

‘BU YENİ DELİLDİR’
Ancak bu girişimin Fenerbahçe’nin başına daha büyük dert açacağı öğrenildi. İddiaya göre Palacios, Sarı-Lacivertliler’in CAS’a başvurması halinde dosyaya sonradan koyduğu 4 maç için, “Bunlar yeni delillerdir” diyerek Fenerbahçe’nin ekstra cezaya çarptırılmasını isteyecek. Ayrıca bu durum karşısında Türk futboluna yaptırımlar gelebileceği de iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor