Fener'e cevap Şenol Güneş'ten

Aykut Kocaman'ın Eskişehirspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamalar, Fener ile Trabzonspor arasındaki gerilimi yeniden tırmandırdı.Kocaman, maç sonrası Emre ve Gökhan Gönül'ün sahadaki tartışmasını değerlendirirken, "Hırvatistan maçının fat

Fener'e cevap Şenol Güneş'ten

Aykut Kocaman'ın Eskişehirspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamalar, Fener ile Trabzonspor arasındaki gerilimi yeniden tırmandırdı.

Kocaman, maç sonrası Emre ve Gökhan Gönül'ün sahadaki tartışmasını değerlendirirken, "Hırvatistan maçının faturası 2-3 gün sonra 'Sakatım' deyip oynamayanlara da kesilseydi, bizim oyuncular da sakin olabilirdi" demişti.

Fenerbahçeli kocaman, bu sözleriyle Hırvatistan ile oynanan rövanş maçında sakat oldukları için oynamayan ama Mersin İ.Y. ile oynadığı maçta forma giyen Trabzonsporlu Burak ve Giray'ı kastetmişti. Trabzon cephesinden Kocaman'ın bu sözleri ile ilgili ilk açıklama Başkan Sadri Şener'den geldi.

Şener, Kocaman'ın cevabını teknik direktörleri Şenol Güneş'in vereceğini dile getirerek kendisinin bu tür konularla ilgilenmediğini belirtti. 

Sözlerini esprili bir şekilde sürdüren Şener, "Ben Şenol hocaya ne cevap vereceğini söyledim. O da bunu Aykut'a iletecektir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler