Fener'de iç savaş çıktı!

Aykut Kocaman, devre arasında esip gürledi. Oyundan alınan Emre ise "Benden daha kötüleri var" diye isyan etti.AYKUT KOCAMAN : PISIRIK OYUNCU iSTEMiYORUMEMRE BELÖZOĞLU : ÇIKACAK ADAM  BEN MiYiMGalatasaray yenilgisi Fenerbahçe’yi karıştırdı, teknik direktö

Fener'de iç savaş çıktı!

Aykut Kocaman, devre arasında esip gürledi. Oyundan alınan Emre ise "Benden daha kötüleri var" diye isyan etti.

AYKUT KOCAMAN : PISIRIK OYUNCU iSTEMiYORUM
EMRE BELÖZOĞLU : ÇIKACAK ADAM  BEN MiYiM

Galatasaray yenilgisi Fenerbahçe’yi karıştırdı, teknik direktör Aykut Kocaman ile Emre Belözoğlu arasındaki gerginlik zirveye çıktı.  

Ankaragücü maçında sakatlığı geçmesine rağmen derbiyi düşünerek kendisini kadroya almayan Aykut Kocaman’a bozuk olan Emre Belözoğlu dün devre arasında hocasının sahaya sürdüğü kadroya ve oyuncu değişikliklerine isyan etti. İlk yarının bitimiyle birlikte Fenerbahçe soyunma odasında ilk önce Aykut Kocaman’ın sesi yükseldi. “Arkadaşlar hiç iyi oynamıyoruz” diye söze başlayan Aykut hoca, “Biz hak etmiyoruz, onlar hak ediyor. Bunu da sağlayan sizlersiniz. Bu oyun erkek oyunu. Böyle oynamaya devam edersek ve puan kaybedersek bir tek ben değil, hepimiz yok oluruz. Pısırık oyuncu istemiyorum” diye futbolcularına sert çıktı.

İddia edilen habere göre; ikinci yarıya çıkmayacak ve soyunma odasında kalacak olan Emre Belözoğlu ise “Benden daha kötüleri var. İlk oyundan alınacak kişi ben miyim” diye hocasına isyan edip, soyunma odasında bağırdı. Kocaman’ın yüzüne bile bakmayan Emre’ye arkadaşları da destek verdi. Aykut hoca futbolcuların, “Emre’nin çıkarılması hata. Cristian ve Bilica kötü ama devam ediyorlar” diye konuşmalarını duydu ama oralı olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler