'Fenerbahçe'yi mağlup edeceğiz'

Beko Basketbol Ligi’nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Trabzonspor, ilk yarıyı Türk Telekom galibiyeti ile kapatıp rahat bir nefes almıştı.İkinci yarıya ise Hayri Gür Spor Salonu’nda 28 Ocak’ta oynayacağı Fenerbahçe Ülker maçıyla başlayacak olan

'Fenerbahçe'yi mağlup edeceğiz'

Beko Basketbol Ligi’nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Trabzonspor, ilk yarıyı Türk Telekom galibiyeti ile kapatıp rahat bir nefes almıştı.

İkinci yarıya ise Hayri Gür Spor Salonu’nda 28 Ocak’ta oynayacağı Fenerbahçe Ülker maçıyla başlayacak olan bordo mavili takımıns antrenörü Halil Üner, bu maçta salonun dolacağına inandığını söyledi.

Halil Üner, Fenerbahçe’nin güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Biz de iyi bir yola girdik ve Fenerbahçe’yi mağlup ederek ligde var olduğumuzu herkese göstermeye çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor