Fenerbahçe'yi herkes yener

Sabah ve Fotomaç Gazetesi yazarı Hıncal Uluç spor gündemini değerlendirdiği röportajında Galatasaray- Fenerbahçe maçı ile igili de önemli saptamalar yaptı. "Galatasaray 29 şut atıp, 10 gol pozisyonuna girerken, Volkan yaptığı başarılı kurtarışlarla derbin

Fenerbahçe'yi herkes yener

Sabah ve Fotomaç Gazetesi yazarı Hıncal Uluç spor gündemini değerlendirdiği röportajında Galatasaray- Fenerbahçe maçı ile igili de önemli saptamalar yaptı. 

"Galatasaray 29 şut atıp, 10 gol pozisyonuna girerken, Volkan yaptığı başarılı kurtarışlarla derbinin kaderini belirledi belki de... Frikiği de kurtarıyordu. Ona da yetişti, dokundu. Ama Selçuk harika attı. Volkan maçı çeviren adamlardan birisidir... 'Top Galatasaray'ı sevmedi' maddesinin baş unsurlarından birisi de Volkan'dı. Galatasaray'ın sevdiği pozisyonlarda da Volkan çıktı ortaya...

Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması, skoru ve gidişatı bakımından Barcelona-Real Madrid derbisine de benzetildi. Skor olarak benziyor ama Barcelona, Real Madrid'i, Galatasaray'ın Fener'i ezdiği gibi ezmedi. Barcelona klasik, o benim nefret ettiğim top dolaştırmaları içinde oynadı oyunu... Galatasaray son 30 dakikada Fenerbahçe'yi perişan etti.

Herhangi bir takımın başka bir takımı bu kadar perişan ettiği az görülmüştür. Onun için söylüyorum; Galatasaray'ı, Türkiye'de yenecek bir tane takım var: Galatasaray'ın kendisi... Galatasaray'ı ancak Galatasaray yener. Bunun önüne geçecek de Fatih Terim... Maçın kasetini alır kapanırsa bundan sonra Galatasaray puan kaybetmez.

O tokat yerine ulaşmışsa eğer...
Fark 2'ye düştü. Bu hafta Fenerbahçe, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Galatasaray, Trabzon ile karşılaşacak. Zirvede bir değişiklik olabilir mi? Fenerbahçe'yi her takım yenebilir. Trabzon da Galatasaray da Beşiktaş da yenebilir. Fenerbahçe katiyen güven veren bir futbol oynamıyor. Doğru sahaya çıkan, doğru oynayan, kusurlarını bilen bir Galatasaray'ı yenebilecek takım görünürde yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor