Fenerbahçe'ye jet ceza

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Galatasaray karşılaşmasında yaşanan saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat eylemlerinden dolayı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Fenerbahçe ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı.Derbide yaşananlardan do

Fenerbahçe'ye jet ceza

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Galatasaray karşılaşmasında yaşanan saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat eylemlerinden dolayı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Fenerbahçe ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı.

Derbide yaşananlardan dolayı PFDK'nın Perşembe günkü olağan toplantısında vereceği kararı, Salı gününe çektiği iddia edildi. Bugün Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve 48 saat içinde savunmasını vermesi istenen Fenerbahçe muhtemel gelebilecek seyircisiz oynama cezasını Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'da oynanacak olan Samsunspor maçına denk gelmesi açısından, savunmasını bekletmeden verdi.

Disiplin Kurulu'nun da salı günü haftanın ilk olağan toplatısında sarı-lacivertlilerin dosyasını karara bağlayacağı iddia edildi.

Fenerbahçe, Disiplin Kurulu'ndan çıkacak muhtemel seyircisiz oynama cezasını Samsunspor ile evinde oynacağı kupa maçında çekmiş olacak. Muhtemelen sarı-lacivertlilerin, Samsunpor ile çarşamba günü oynayacağı bu karşılaşmayı kadın ve çocuk taraftalar izleyecek.

BİLETLER SATIŞA ÇIKMADI
Bugün bu gelişmeler yaşanırklen, Fenerbahçe'nin de çarşamba günü oynanacak Samsunspor maçının biletlerini de satışa çıkartmaması bu iddiaları güçlendirdi.

Maçın oynanmasına 2 gün kalmasına rağmen biletlerin henüz satışa konulmaması seyircisiz oynama cezasının gelme ihtimalinden kaynaklandığı öğrenildi.

Yine sezonun ilk yarısında Beşiktaş, lig maçından dolayı PFDK'dan almış olduğu cezayı Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta çekmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor