Fenerbahçe'nin son çırpınışları

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve diğer emniyet yetkilileri hakkında ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu.Fene

Fenerbahçe'nin son çırpınışları

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve diğer emniyet yetkilileri hakkında ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nden yapılan açıklamada, Dernek Başkanı İsmail Tepecik ve beraberindeki dernek yöneticilerinin, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na giderek, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında suç duyurusu dilekçesi verildiği bildirildi.

Dilekçede, ''Basını aracı kullanmak suretiyle Trabzonspor taraftarı ve halkını kışkırtmak, bunun için örgütlü ve planlı bir şekilde hareket etmek, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki lig yarışını sokak hareketlerine kaydırarak kaos çıkarmayı hedeflemek'' iddiasıyla ceza davası açılması talebinin yer aldığı açıklandı.

Ayrıca, Tepecik ve beraberindeki heyetin, 12 Mayıs tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki Süper Final müsabakası öncesi ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili olarak da İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile diğer emniyet görevlileri hakkında da Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu dilekçesi verdiği belirtildi.

Bu dilekçede de, ''Zor kullanma yetkisine ilişkin sınırın aşılması, kasten yaralama, işkence ve eziyet'' suçlarına ilişkin soruşturma başlatılarak, vali, Emniyet Müdürü ve diğer emniyet yetkilileri hakkında dava açılmasının talep edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor