Fenerbahçe'den Trabzon yorumu

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, Spor Toto Süper Final'de iç sahada alacakları galibiyetlere, deplasmandan galibiyeti de eklemeleri durumunda, şampiyonluk mücadelesinde ibrenin kendilerinden yana döneceğini umduğunu söyledi.  Bundan sonra m

Fenerbahçe'den Trabzon yorumu

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, Spor Toto Süper Final'de iç sahada alacakları galibiyetlere, deplasmandan galibiyeti de eklemeleri durumunda, şampiyonluk mücadelesinde ibrenin kendilerinden yana döneceğini umduğunu söyledi. 

 

Bundan sonra maç maç düşünmeleri gerektiğini kaydeden kaptan Alex, deplasmanda alınacak puanların önemine değinerek, ''Çok fazla bir yorum yapmaya gerek yok artık. Çok zor geçecek 6 tane karşılaşma bizi bekliyor.

Ben kurayı olumlu olarak yorumluyorum. Evimizde kazanacağımız maçların dışında deplasmanda da bunlara galibiyetler ekleyebilirsek, ibrenin tamamen bize döneceğini umuyorum. Amacımız doğrultusunda bütün maçları çıkıp kazanmamız gerekiyor.

Kesinlikle maç maç bakmalıyız. Şimdi önümüzde Çarşamba günü oynayacağımız kupadaki Kayserispor maçı var. Kayserispor maçı biter bitmez Trabzonspor maçına konsantre olmalıyız. Bu yüzden maç maç düşünüp teker teker ilerlememiz lazım'' diye konuştu.

 

-Volkan Demirel: ''Gurur verici''- Devamı Sayfa 2'de

 

Kaleci Volkan Demirel, Spor Toto Süper Final'de yer alıp, kupada mücadele eden tek takım olduklarını hatırlatarak, ''Bunun da takdir edilmesi gereken bir yanı var'' dedi.

 

Sarı-lacivertli şunları söyledi:

''Önemli olan bizim maçların ne olacağı.

Diğer rakiplerin birbirleriyle karşılaşmalarını biz fazla düşünmüyoruz. Bütün bir sezonu günahı ve sevabı ile bitirdik, artık geride kaldı. Bundan sonra son 6 haftada bütün maçlarımıza aynı konsantrasyonla çıkarak oynayacağız ve bütün her şeyin Süper Final'de belli olacağını biliyoruz.

Bu önümüzdeki 1 aylık sürede elimizden geleni yaparak inşallah istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz. Süper Final'de olup da kupada mücadele eden tek takımız. Bunun da takdir edilmesi gereken bir yanı var diye düşünüyoruz.

Böyle bir süreçten geçmemize rağmen, iki kupanın da halen elimizde olması bizim için gurur verici. Kazanır mıyız, kazanamaz mıyız? Bunu zaman gösterecek ama kazanmak için biz elimizden geleni yapacağız.''

 

-Sow: ''Bize en iyi şekilde konsantre olmak kalıyor''- Devamı Sayfa 3'te

 

Fenerbahçe'nin Senegalli forveti Moussa Sow ise Spor Toto Süper Final'de kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğini belirterek, ''Bize artık en iyi şekilde konsantre olmak kalıyor'' ifadesini kullandı.

 

Kendilerini çok önemli ve büyük maçların beklediğini belirten sarı-lacivertli futbolcu, ''İlk maçta Trabzonspor ile karşılaşacağız ve en iyi şekilde hazırlanacağız. Tabii önce Türkiye Kupası maçımız var. Öncelikle yarı finale kalmak istiyoruz ve sonra Trabzonspor'u bekliyoruz. Play-off'a en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Çok zor olacak, kolay olmayacak ama iyi ve büyük bir takım olduğumuzu biliyoruz. Bütün maçları kazanma kapasitemiz var. Bize artık en iyi şekilde konsantre olmak kalıyor'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor