Fenerbahçe'de 'Di mi Samet' istifa etti

Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel istifa ettiğini açıkladı. Spor kamuoyu tarafından Samet Güzel'in baskı altında kaldığı yönünde iddialar ağırlık kazanırken, deneyimli tercüman bugün Twitter hesabından Fenerbahçe'den ayrıldığını duyurdu.Canlı yayına Aziz Y

Fenerbahçe'de 'Di mi Samet' istifa etti

Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel istifa ettiğini açıkladı.

 Spor kamuoyu tarafından Samet Güzel'in baskı altında kaldığı yönünde iddialar ağırlık kazanırken, deneyimli tercüman bugün Twitter hesabından Fenerbahçe'den ayrıldığını duyurdu.

Canlı yayına Aziz Yıldırım'la beraber çıkan Samet Güzel, Yıldırım'ın her cümlesinin sonunda 'Di mi Samet' diyerek onay alması sosyal medyada da alay konusu olmuştu.

Samet Güzel, istifasını duyurduğu  Twitter'da şu ifadeyi kullandı:

"Büyük bir gururla senelerdir emek verdigim kulübüm FENERBAHÇEM'den kendi isteğim ile ayrılmış bulunuyorum."

YILDIRIM  MI İSTİFA ETTİRDİ?

Aziz Yıldırım ve Samet Güzel'in canlı yayın açıklamasında gözlerden kaçmayan bir detay vardı.

O da Aziz Yıldırım'ın "Alex'i çağırdım ve sen ne istiyorsan öyle yapalım" sözlerinin ardından Samet Güzel'in; "Başkan Alex'i çağırdı ve ya PAF'ta oynayacaksın ya da bu takımdan gideceksin" şeklindeki çıkışı dikkat çekmişti.

 Bu sözler sonrası devreye giren Aziz Yıldırım, Samet Güzel'i susturmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor