Fenerbahçe ve Beşiktaş ondan korkuyor

İKİ KULÜP, TEK İSİMİki kulüp bu sürece çok iyi hazırlanmıştı. Ve savunmadan sonra da "umutlu" olduklarının altını çiziyorlardı. Ama herkesin tek endişesi vardı. İbrahim Akın ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor. Hukukçular en zayıf noktanın İbrahim Akın ol

Fenerbahçe ve Beşiktaş ondan korkuyor

İKİ KULÜP, TEK İSİM

İki kulüp bu sürece çok iyi hazırlanmıştı. Ve savunmadan sonra da "umutlu" olduklarının altını çiziyorlardı. Ama herkesin tek endişesi vardı. İbrahim Akın ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor. Hukukçular en zayıf noktanın İbrahim Akın olduğu konusunda hemfikirler. UEFA Tahkim Kurulu'nun önüne giden dosyada iki kulüp ve tek isim var. İbrahim Akın ve İstanbul BŞB. Her iki kulübün de aynı isimle temas kurduğu iddia ediliyor. İşte etkilerse bu nokta karar sürecinde herşeyi ortaya çıkaracak.

TAHKİM MEN CEZASI VERDİ

Tff Tahkim Kurulu, 4 Haziran 2012'de, İbrahim Akın'a, F.Bahçe-İBB maçının sonucuna yönelik eyleminin 'teşebbüs' aşamasında kaldığına hükmederek, 2 yıl müsabakalardan men cezası verdi. Sportif yargı, Akın'a Beşiktaş-İstanbul BB, Ziraat Türkiye Kupası finalinden ise herhangi bir ceza vermedi. Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi ise 2 Temmuz 2012'de verdiği kararda İbrahim Akın'ı F.Bahçe-İstanbul BB, Trabzon-İstanbul BB ve Beşiktaş-İstanbul BB maçlarında şike yaptığı gerekçesiyle 1 yıl 6 ay 2 gün hapis cezasına çarptırdı.

CEZALAR ARTAR MI?

BİR süredir, UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'nin itirazını reddetmesi halinde cezasında da artırıma gidip gitmeyeceği tartışılıyor. Bu konuda UEFA kaynakları, müfettiş Palacios'un kurula sunduğu raporun belirleyici olduğunu dile getiriyor. Buna göre, Palacios, UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği 2+1 yıllık Avrupa kupalarından men cezasının aynen onanmasını istediği için, Tahkim'in artırıma gitmesi söz konusu değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler