Fenerbahçe istediğini alamadı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasının açılış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. İki takım da yakaladığı az sayıda gol pozisyonunu skora dönüştüremeyince mücadele başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi.Spor Toto Süp

Fenerbahçe istediğini alamadı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasının açılış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. İki takım da yakaladığı az sayıda gol pozisyonunu skora dönüştüremeyince mücadele başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasının açılış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk oldu.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmada iki takım da etkisiz bir futbol sergilerken hem Fenerbahçe, hem de Gençlerbirliği yakaladığı az sayıda net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Öte yandan Fenerbahçe'de Emre'nin, Gençlerbirliği'nde ise Azofeifa'nın birer şutu direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligde 25 puana yükselirken Gençlerbirliği ise puanını 16'ya çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor