Fenerbahçe gözaltında!

 UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun, "Durumu hâlâ netlik kazanmadı" dediği F.Bahçe'nin de aralarında yer aldığı 6 takım hakkında, UEFA Disiplin Kurulu'nun incelemeyi sürdürdüğü belirtildi. Fenerbahçe ve Juventus şike iddiaları; Panathinaikos, Manch

Fenerbahçe gözaltında!

 

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun, "Durumu hâlâ netlik kazanmadı" dediği F.Bahçe'nin de aralarında yer aldığı 6 takım hakkında, UEFA Disiplin Kurulu'nun incelemeyi sürdürdüğü belirtildi. Fenerbahçe ve Juventus şike iddiaları; Panathinaikos, Manchester City, PSG ve Malaga ise mali fair-play'e uygunluk kriteri nedeniyle göz altında. Fenerbahçe'nin dosyasını da inceleyen komitenin başında Kıbrıs Rum Kesimi'nden Chris Georghiades yer alıyor. Türkiye ile ilgili bilgilerin Türk üye İlhan Helvacı'dan alındığı belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler