Trabzonspor’un deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’de yönetim taraftarını maç esnasında da kışkırtmaya devam ediyor.
Maçın ilk yarınsında Siopis’in ayağına bariz şekilde basan İrfan Can’ın kırmızı kartla oyundan atılmasını ve hemen ardından Trabzonspor’un 1-0 öne geçmesi karşısında dengesini kaybeden sarı lacivertli taraftarlar hem hakeme hem bordo mavililere ağır hakaretlerde bulundu. İlk yarının bitiş düdüğüyle birlikte bir sarı lacivertli holigan ise sahaya girerek hakeme saldırmaya kalkıştı.
Bunlar yetmezmiş gibi maçın henüz devre arasında Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabından yine taraftarı yönlendirerek kışkırtıcı bir mesaj yayınlandı.
Fenerbahçe’den yapılan anlamsız açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Gece yarısı atanan hakem konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu 17. Dakikada tüm Türkiye gördü!
TFF yönetim kurulu üyesi olduğunu unutup hakem atamalarına yardımcı olan kişi er ya da geç hesap verecektir!
Tüm Yorumlar (6)
deniz
4 yıl öncekaç para verdiniz hakeme
deniz
4 yıl öncesizde çok ağladınız belli hakem babanız arkanızda duruyor
Hasan Usta
4 yıl öncebu maç ayarlanmadıysa ben başka bir şey bilmiyorum en başta bir birrrr dedim ts nin değişikliklerine bakar mısın
garip
4 yıl önceTrabzon hakeme para vermez.....Onur ve şeref demektir Trabzon,satılık sarıı civciv değil
mk
4 yıl önceBunlar Yavuz Hırsız. Hakem tüm inisiyatifini Fenerbahçeden yana kullandı, şimdi mağdur edebiyatı yaparlar, kırmızı kart dünyanın her yerinde kırmızı kart
Adnan
4 yıl önceHakem VAR,a gidiyor pesinden 100 kisi takip ediyor.Ulan bunlarin stadini 1 yil kapatacaksin.Dünyanin en PISLIK takimi Bu sukebahce.