Fenerbahçe- Basın El ele hedef Trabzon

Fenerbahçe Kafilesini taşıyan otobüse Kayseri’de yapılan saldırı Trabzonspor düşmanlarını bir kez daha kinlerini kusmaya sevk etti.Kayserispor karşılaşması için stadyuma giden Fenerbahçe takım otobüsüne birkaç taraftarın taş atarak otobüsün camları kırılı

Fenerbahçe- Basın El ele hedef Trabzon

Fenerbahçe Kafilesini taşıyan otobüse Kayseri’de yapılan saldırı Trabzonspor düşmanlarını bir kez daha kinlerini kusmaya sevk etti.

Kayserispor karşılaşması için stadyuma giden Fenerbahçe takım otobüsüne birkaç taraftarın taş atarak otobüsün camları kırılırken çirkin olayın ardından Fenerbahçe TV’de yapılan açıklamalarda aynı şekilde çirkindi.

FB TV'de Fatih Demirkol olayı anlatırken saldırının Kayserispor taraftarından gerçekleşmediğini öne sürdü.

Saldırı anından sonra Trabzonspor taraftar gurubu Gurbetçi Gençlerin sosyal paylaşım sitelerindeki bir takım mesajlar olduğunu iddia eden Fenerbahçe taraftarları Basın ile el ele vererek Trabzonspor ve taraftarını karalama kampanyası başlattılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler