Fener UEFA'dan henüz aklanmadı

Fenerbahçe'nin UEFA' tarafından yarın yapılacak Şampiyonlar ligi kura çekimine davet etmesi sadece bir prosedür gereği.UEFA, az önce resmi sitesinden de yayınladığı listede Sarı-Lacivertli ekibin cuma günü çekilecek Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu k

Fener UEFA'dan henüz aklanmadı

Fenerbahçe'nin UEFA' tarafından yarın yapılacak Şampiyonlar ligi kura çekimine davet etmesi sadece bir prosedür gereği.

UEFA, az önce resmi sitesinden de yayınladığı listede Sarı-Lacivertli ekibin cuma günü çekilecek Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu kuralarında yer alacağını açıkladı.

UEFA’nın  İsviçre'nin Nyon kentinde Türkiye saati ile 13.00'te gerçekleştirilecek kura çekimine Fenerbahçe'yi davet etmesi Fener’in kurtulduğu anlamına gelmiyor.

UEFA’ya yakın kaynaklar, bugün UEFA Resmi sitesinde yayınlanan yazının Türkiye’de Fener’e yakın medya organları tarafından kasıtlı olarak yanlış yorumlandığını söylediler.

Aynı kaynaklar resmi sitedeki yazının önemli detayının şu olduğunu bildirdiler.

Bugün UEFA resmi internet sitesinde  yapılan açıklama Fener’e ağır ceza gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Orda net bir ifade var. UEFA resmi internet sitesinde yayınladığı listenin  geçici bir liste olduğunu orda  bildiriyor, Ve katılım için kesin kararın CAS , UEFA ile onun kurullarının kararından sonra netleşeceği yazılı.

Hiç kimse bunu Fener’e ceza gelmez veya  Fenerbahçe Şampiyonlar liginde algılanmasın.

 

İŞTE O BÖLÜM

 

The list below is provisional, however, and is subject to pending CAS decisions and final confirmation from UEFA.

 

Aşağıdaki liste geçiçi bir liste ve CAs ın kararına kadar beklenecek ve son kararı UEFA verecek.

 

Öte yandan UEFA Disiplin Komitesi bu gün saat 14:00 da toplandı. Toplantının saat 18 00 a kadar sürmesi bekleniyor. Disiplin Komitesinin yaptığı bu toplantıda Fenerbahçe ile ilgili karar verip vermeyeceği ise sır gibi saklanıyor.

 

UEFA buna benzer bir yazıyı 22 Haziranda da resmi internet sitesinden duyurmuştu. Yazıda yer alan “Şampiyonlar ligine katılım için son karar UEFA Disiplin komitesinin vereceği karardan sonra netleşecek” Şeklinde yazan bölüm Fener medyası ve Fenerliler tarafından “ Fener Şampiyonlar ligine davet edildi “şeklinde speküle edilerek  kasıtlı olarak kamuoyuna pompalanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor