Fener Trabzon'a hazırlanıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında, Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı ve basına kapalı tutulan antrenmanla başladı.Sporti

Fener Trabzon'a hazırlanıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında, Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı ve basına kapalı tutulan antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00'de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Bursaspor maçında oynayan oyuncular bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, 4 minyatür kaleli maçla noktaladı.

BARONİ ANTRENMANA ÇIKMADI

Soğuk algınlığı bulunan Issiar Dia ile Bursaspor maçında Emre Belözoğlu'yla saha içerisinde tartışan ve sol arka üst adalesinde sertleşme bulunduğu açıklanan Cristian Baroni antrenmana çıkmadı. Bekir İrtegün ve Sezer Öztürk, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. A2 Takımı'nın Güngören Belediyespor ile oynadığı maçın kadrosunda yer alan Gökay Iravul, Recep Niyaz, Berk Elitez, Hasan Erbey ve Erten Ersu da antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, 14 Aralık Çarşamba gününü izinli olarak geçirdikten sonra, Trabzonspor maçının hazırlıklarına 15 Aralık Perşembe günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor