Fener formasına geçit yok!

G.Saray-Trabzon maçının seremonisinde yer alan çocukların üzerinde 17 kulübün forması yer alırken, F.Bahçe formalı çocuğun olmaması dikkat çekti.TT Arena’da oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesindeki bir görüntü, dün akşam gündeme bomba gibi düştü.

Fener formasına geçit yok!

G.Saray-Trabzon maçının seremonisinde yer alan çocukların üzerinde 17 kulübün forması yer alırken, F.Bahçe formalı çocuğun olmaması dikkat çekti.

TT Arena’da oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesindeki bir görüntü, dün akşam gündeme bomba gibi düştü. Maç öncesindeki seremonide ligdeki 18 takımdan 17’sinin formasını taşıyan çocuklar varken Fenerbahçe formalı çocuğun olmaması dikkat çekti. Bu da “F.Bahçe formalı çocuk nerede?” sorusunu gündeme getirirken uygulama Fenerbahçeliler'den büyük tepki topladı.

Bu arada G.Saray taraftarları, olayı sosyal medyada yorumlarken; F.Bahçe’nin de bazı maçlar öncesindeki seremonilerde çocuklara G.Saray forması giydirmediğini iddia ettiler.

Öte yandan bu düzenlemeyi G.Saray Kulübü’nün yaptığı öğrenildi. Seremonideki çocuklara tüm takımların formalarının verilmesi gerekirken Sarı-Kırmızılı yöneticilerin F.Bahçe formasını herhangi bir çocuğu giydirmediği ortaya çıktı. Maçın temsilcisi Gazanfer Doğu ise bu durumu medyadan öğrendiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor