Fener Fenerasyonunu eleştirdi

Fenerbahçe Kulübü Yönetimi, CAS'ta devam eden dava ile ilgili gelişmeler hakkında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü'nde basın toplantısı düzenledi.Konuşmaya ilk olarak Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç başladı. İşte Koç'un söyledikleri:Türkiye'd

Fener Fenerasyonunu eleştirdi

Fenerbahçe Kulübü Yönetimi, CAS'ta devam eden dava ile ilgili gelişmeler hakkında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü'nde basın toplantısı düzenledi.

Konuşmaya ilk olarak Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç başladı. İşte Koç'un söyledikleri:

Türkiye'de 3 Temmuz'da başlayan süreç, emniyetimiz, savcımız sunulan belgeler çerçevesinde Türkiye Futbol Federasyonumuz kendilerine düşen görevi yerine getirdiler. UEFA muhattabını aşarak Türkiye'de sayın savcıya bir ziyarette bulunmuştuk.

3 Temmuz'da Türkyie spor tarihinde görülmemiş bir olayla karşılaştık ancak biz Fenerbahçelileri hayal kırıklığına uğratan olay suçlar ne olursa olsun Başkanımız'a ve diğer arkadaşlarımıza yapılan muameledir.

İki ikişi Fenerbahçe'nin geleceği ile oynadı. Aksi kanıtlanıncaya kadar herkes masumdur. Kulübümüz, bir kum torbasına çevrilmeye çalışılmaktadır. Hiçbir disiplin soruşturması olmadan yargılama çabası nedir?

"TFF, UEFA karşısında dik duramadı"

- Biz kabul edilemeyecek bir şekilde Şampiyonlar Ligi'nden men edildik.

- Zamanı geldiğinde TFF, UEFA'ya 'muhattabınız biziz, biz yargıdan çıkacak gizlilik kararının kalkıp karar verildikten sonra biz içimizde çözeriz. Bize baskı yapmayın' diyebilmeliyldi.

- TFF, UEFA'nın karşısında dik duramadı. İçimiz yanıyor. Kamuoyundan da bize, Türk futboluna yapılan bu olayın ardından herkesin desteğini bekliyoruz.

- Halen 16 Ağustos sonrası açıklamaları yayınlanmadı. 16 Ağustos'tan sonra TFF ile UEFA arasında yapılan yazışmaları biz de görmek istiyoruz.

- Yaşananlar kararların objektif olmadığını gösterdi. Bir gerçek var ki, bir taraf doğru söylemiyor. Bunu da zaman gösterecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor