Fener -Elazığ berabere

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçında Fenerbahçe, Elazığspor ile karşı karşıya geldi.Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadele karşılıklı gollerle 2-2 berabere bitti. Maçta ayrıca 55. dakikada Elazığspor'dan Marvin Zeegelaar ve

Fener -Elazığ berabere

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçında Fenerbahçe, Elazığspor ile karşı karşıya geldi.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadele karşılıklı gollerle 2-2 berabere bitti. Maçta ayrıca 55. dakikada Elazığspor'dan Marvin Zeegelaar ve Fenerbahçe'den Gökhan Gönül yaşadıkları tartışmanın ardından direk kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar. 90+5'te ise Mehmet Topuz ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.

Fenerbahçe'nin gollerini 68. dakikada Moussa Sow ve 90+3'te Mehmet Topal atarken, Elazığspor'un gollerini 11. dakikada Mario Jervis ve 27. dakikada Köksal Yedek kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 28 puana, Elazığspor ise 17 puana yükseldi.

Gelekek hafta Fenerbahçe deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşırken, Elazığspor sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler