Fener CAS'ta sönecek

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın bu çıkışı, UEFA'nın da CAS da bir anlamda aklanmasına neden oldu.Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesinden sonra  Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) götürdüğü tazminat davası nda CAS davayı usulden b

Fener CAS'ta sönecek

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın bu çıkışı, UEFA'nın da CAS da bir anlamda aklanmasına neden oldu.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesinden sonra  Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) götürdüğü tazminat davası nda CAS davayı usulden bozacak.. Türkiyede ise Tahkim kurulu da karanını Fener aleyhine verdiği için bir bardan suda fırtına koparan  Fener her iki davadanda bir sonuç çıkaramayacak

Spor hukuku uzmanlarından Hüseyin Alpay Köse, davanın yerelliği nedeniyle CAS'ın usülden davayı bozabileceğini dile getirdi.

Köse, bunun sonrasında Fenerbahçe'nin Türkiye'de tazminat davası açması halinde bile bir sonuç çıkmayacağını ifade ederek” CAS’a açılan davadan Fenerbahçe lehine bir karar çıkmaz. Bir sonuç alacaklarını zannetmiyorum. Çünkü bu konuda nihai karar Tahkim Kurulu'na aittir ve o da kararını bildirmiştir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler