Fener, 2. hafta olmadan PFDK'ya!

Fenerbahçe, ikinci haftayı göremeden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi! Mücadele öncesi formalarının üzerine, Aziz Yıldırım baskılı tişörtler giyerek sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcuların oyunun başlamasını geciktirdikleri gerekçe

Fener, 2. hafta olmadan PFDK'ya!

Fenerbahçe, ikinci haftayı göremeden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi!

 Mücadele öncesi formalarının üzerine, Aziz Yıldırım baskılı tişörtler giyerek sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcuların oyunun başlamasını geciktirdikleri gerekçesiyle kulübün disiplin kuruluna sevkedildiği öğrenildi.

Oyuncuların Başkan Aziz Yıldırım’a tişörtlü destekleri nedeniyle karşılaşmanın iki buçuk dakika geç başladığı ve bu eylemin raporlarda yer aldığı ifade edildi. Müsabakanın geç başlamasına neden olduğu için Fenerbahçe’nin ilgili talimatın ilgili maddesine göre para cezası alacağı ifade edildi.

Ayrıca baskılı tişört giymek ve sergilemek yasak olduğu halde futbolcular bu kuralı ihlal ettiği için de disiplin kuruluna sevkedilmesi gereken Fener’e, Futbol Federasyonu’nun bir defaya mahsus ayrıcalık gösterdiği bildirildi. Federasyonun, kulübün içinde bulunduğu hassas durum nedeniyle disiplin kuruluna ikinci bir sevki gerçekleştirmediği ancak federasyon yetkililerinin, Fenerbahçe yönetimini telefonla uyardığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor