Federasyondan Fener'e kutlama

Masa Tenisi Federasyonu, Avrupa ETTU CUP finalinde ilk ayağında İspanyol UCAM CARTAGENA ya karşı aldığı galibiyeti kutladı.Federasyondan yapılan açıklama şu şekilde:"Fenerbahçe Spor Kulübünün Avrupa ETTU CUP finalinde ilk ayağında İspanyol UCAM CARTAGENA

Federasyondan Fener'e kutlama

Masa Tenisi Federasyonu, Avrupa ETTU CUP finalinde ilk ayağında İspanyol UCAM CARTAGENA ya karşı aldığı galibiyeti kutladı.

Federasyondan yapılan açıklama şu şekilde:
"Fenerbahçe Spor Kulübünün Avrupa ETTU CUP finalinde ilk ayağında İspanyol UCAM CARTAGENA ya karşı almış olduğu 3-1 lik skor, tüm masa tenisi ailesini sevince boğmuştur.

Federasyon olarak Fenerbahçe takımını finalde görmek istiyoruz. Camiamızın böyle bir başarıya ihtiyacı vardır. Emeği geçen idareci, antrenör ve sporcuları kutlarız.

Kulüplerimizin bu yatırımı ve başarıları Türkiye de Masa Tenisi branşını daha iyi yerlere taşıyacağı inancımız tamdır. Federasyon olarak yatırım yapan kulüplerimiz ve ilerimize desteğimi devam edecektir.

Maç öncesinde İstanbul Veteran Masa Tenisçileri derneğini de ziyaret eden Federasyon Başkanımız Sn. Çimen, Masa Tenisinin her geçen gün daha da büyüyerek ses getirmeye başladığını ve her kesime masa tenisi branşını oynatma noktasında Veteran Derneklerine büyük görevler düştüğünü söyledi. Veteran derneklerinin faaliyetlerinin Federasyonca destekleneceğini söyledi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler