FB'nin CAS davasına şok iddia

 DEVLETTE ŞİKE’YE TEŞVİK KREDİSİ Mİ?Dün akşam bir  TV programına katılan Engin Verel’in ortaya attığı iddialar  çok vahim.. Kanaltürk'te yayın yapan Transfer Pazarı adlı programda Bugün gazetesi yazarlarından Engin Verel'den şok bir iddia geldi! Fenerbahç

FB'nin  CAS davasına şok iddia

 



DEVLETTE ŞİKE’YE TEŞVİK KREDİSİ Mİ?

Dün akşam bir  TV programına katılan Engin Verel’in ortaya attığı iddialar  çok vahim..

 Kanaltürk'te yayın yapan Transfer Pazarı adlı programda Bugün gazetesi yazarlarından Engin Verel'den şok bir iddia geldi!

 

Fenerbahçe camiasına yakınlığı ile bilinen Verel'in 'istihabarat aldım' diyerek verdiği bilgiye göre; sarı-lacivertli ekibin CAS'daki davasını çekmesi için merkezi İstanbul olan bir toplantı yapıldığı ve bu toplantı sonucunda el altından Fenerbahçe'ye 30 milyon dolar ödeme yapılmak üzere anlaşma sağlandığı iddia edildi.

 

Bu anlaşma sonucunda da Fenerbahçe'nin CAS davasını çektiğini belirten Engin Verel, yaklaşık 2-3 ay süren görüşmeler yapıldığını belirtti.

 

 

BU İDDİALAR DOĞRU MU ?

Fener’in CAS'daki davasını geri çekmesi için  İstanbul’da düzenlenen  ve el altından Fenerbahçe'ye 30 milyon dolar ödeme yapıldığı iddia edilen toplantıya kimler katıldı?.


F.Bahçe’ye 30 milyon dolar tutarındaki bu parayı kim söz verdi  hangi kaynaktan ve kim tarafından  aktarıldı ?

Fener’e verildiği iddia edilen 30 milyon dolar da Devletin yada TFF’nin kasasından para çıktı mı ?

2 .Devletin üst kademesinden bir yetkili ,ve  TFF yönetiminden bir isim ,iddia edilen bu çirkin pazarlık içinde  yer aldı mı ?

Fener’in CAS davasının geri çekmesi için yapılan toplantıya UEFA’ adına bir yetkili        ( Şenez Erzik)  yada bir başka isim katıldı mı ?

Fenerbahçeli yorumcu Engin Verel’in yapıldığını iddia ettiği toplantıda  CAS davasının geri çekilmesi karşılığı  Fenere hiçbir ceza verilmeyeceğinin  garantisi verildi mi ?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler