F.Bahçe'yi amatöre düşürecekler!

F.Bahçe'nin UEFA'ya dava açmasını hazmedemeyen Platini ve adamları en ağır faturayı kesmeye çalışıyor...Fenerbahçe'nin UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na karşı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) dava açması UEFA Başkanı Michel Platini'yi çılg

F.Bahçe'yi amatöre düşürecekler!

F.Bahçe'nin UEFA'ya dava açmasını hazmedemeyen Platini ve adamları en ağır faturayı kesmeye çalışıyor...

Fenerbahçe'nin UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na karşı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) dava açması UEFA Başkanı Michel Platini'yi çılgına çevirdi. Salı günü Viyana'da gazetecilerin, "Fenerbahçe neden Şampiyonlar Ligi'ne alınmadı" sorusuna çok sinirlenen Platini'nin, sarı-lacivertli ekibe en ağır cezanın verilmesi için yoğun çaba harcadığı belirtildi.

UEFA'da neler olup bittiğini öğrenmek için daha önce bu kurumda Türkiye'yi temsil eden çok önemli bir isme ulaştı. İşte o isim olay yaratacak şu açıklamaları yaptı:

"F.bahçe'nin ortalığı ayağa kaldırması Michel Platini'yi çok sinirlendirdi. Fenerbahçeli yöneticilerin ısrarcı tavırları yüzünden UEFA çok kızgın. UEFA'nın içinde Fenerbahçe'nin Bank Asya'ya değil, amatör kümeye düşürülmesi için lobi yapılıyor.

Türk Milli Takımı da şu an risk altında. Türkiye ile ilgili dosyaları UEFA ve FIFA birlikte tartışıyor. Eğer Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği'nin istediği gibi bir karar alır ve Sporda Şiddet Yasası üzerinde değişiklik yaparsa başı belaya girer.

O yüzden yasanın değişmesi şu aşamada mümkün değil"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor