F.Bahçe'ye ağır derbi faturası

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu sahasında kaybetmesinin ardından taraftarların sahaya girmesi, sarı lacivertli kulübü ağır bir fatura ile karşı karşıya bırakacak. Bu sene ilk kez uygulanan Play-Off sistemi Fenerbahçe'ye pahalıya patladı. Dün sezonun son maçın

F.Bahçe'ye ağır derbi faturası

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu sahasında kaybetmesinin ardından taraftarların sahaya girmesi, sarı lacivertli kulübü ağır bir fatura ile karşı karşıya bırakacak.

 

Bu sene ilk kez uygulanan Play-Off sistemi Fenerbahçe'ye pahalıya patladı. Dün sezonun son maçında yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe'ye en az 10 maç saha kapama cezası gelmesi bekleniyor.

 

Seneye cezalı maçların kadın ve çocuklara açılması uygulaması sona ereceği için sarı-lacivertli takım, taraftar desteğinden ligin en az 10. haftasına kadar uzak kalacak. Fenerbahçe sezon başında da S.Donetks ile oynanan hazırlık maçındaki olaylardan dolayı iki maç ceza almıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor