F.Bahçe'nin Avrupa'ya gitmesi mümkün değil!

Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver CAS’ın Fenerbahçe ile ilgili verdiği kararın gerekçeli kararının açıklandığı yönündeki iddialar üzerine Haber61.net’a açıklamalarda bulundu.  Atilla Dilaver kamuoyunda yapılan haberler ile dezenformasyon yapıl

F.Bahçe'nin Avrupa'ya gitmesi mümkün değil!

Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver CAS’ın Fenerbahçe ile ilgili verdiği kararın gerekçeli kararının açıklandığı yönündeki iddialar üzerine Haber61.net’a açıklamalarda bulundu.  

Atilla Dilaver kamuoyunda yapılan haberler ile dezenformasyon yapıldığını belirterek “Gerekçeli karar açıklandığını söylüyorlar. Karar açıklandı mı? Gerekçeli kararın içeriğinde ne var bilmiyoruz” dedi.

Dilaver açıklamalarını şöyle sürdürdü;

FENERBAHÇENİN AVRUPA KUPALARINA KATILMASI MÜMKÜN DEĞİL!

Şike bir maçta olsa 10 maçta olsa şikedir. Bu cezayı değiştirmez. Şikeye teşebbüs ile şike aynı cezayı gerektirir, bir farkı yoktur. Fenerbahçe’nin bu yıl Avrupa kupalarına katılma ihtimali yarın güneşin batıdan doğma ihtimalinden daha azdır. Böyle bir şey mümkün değildir.  

UMUT TACİRLİĞİ YAPIYORLAR!

CAS’ın 7 ay önce Fenerbahçe ile ilgili verdiği kararın gerekçesi Fenerbahçe’nin cezasının kalkması konusunda herhangi bir sebep olmaz. Çünkü CAS’ın kararı UEFA’nın Fenerbahçe’ye verdiği cezanın doğru olduğunu gösterir. CAS’ın kararının herhangi bir şekilde Fenerbahçe’ye faydalı olacağı bir durum yok. Bu söylenenler tamamen kandırmak ve kamuoyunda umut tacirliği yapmaktır. 

Emrah Paça / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor