F.Bahçeliler ile Trabzonlular kavga etti!

 Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 3 Temmuz süreci ile başlayan gerginlik İngiltere'ye kadar uzandı. İngiltere'de amatör kümeye dahil Pazar Ligi maçında iki Türk takımı arasında oynanan karşılaşmada kan aktı! Hackney Marshes'da karşı karşıya gelen Fener

F.Bahçeliler ile Trabzonlular kavga etti!

 

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 3 Temmuz süreci ile başlayan gerginlik İngiltere'ye kadar uzandı.
 
İngiltere'de amatör kümeye dahil Pazar Ligi maçında iki Türk takımı arasında oynanan karşılaşmada kan aktı!
 
Hackney Marshes'da karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Trabzonluların destek verdiği Karadeniz Gençlik adlı takımların taraftarları birbirine girdi.
 
İki takımın oyuncuları David ile Fusion'ın tartışmalı pozisyonundan doğan kavga sonrası, hakem ikinci yarısı oynanan maçı tatil etti. Yumrukların konuştuğu kavga sonrasında bazı taraftarların hafif şekilde yaralandığı, bir taraftarın ise burnunun kırıldığı iddia edildi. Kavganın, Karadeniz Gençlik taraftarlarının "şike" diye bağırmaları nedeniyle çıktığı bildirildi.
 
Fenerbahçe kulübü sekreteri ve kalecisi Şenol Bayram yaptığı açıklamada, "Pazar günü sahada yaşananlardan dolayı büyük üzüntü duyuyorum. Olaylar karsısında çok etkilendim, oldukça üzgünüm. Ayrıca bir yöneticinin oyuncuları ayırması gerekirken olaylara karışması bizleri çok üzdü" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor