F.Bahçeli 3 taraftar çıldırttı

CSKA Moskova tribününde oturarak Rus takımını destekleyip , "Tek Şampiyon Fenerbahçe" şeklinde pankart açan Fenerbahçeliler, Galatasaraylı taraftarları çıldırttı.Dün akşam oynanan ve Galatasaray’ın 85-70 mağlup olduğu karşılaşmada CSKA Moskova taraftarlar

F.Bahçeli 3 taraftar çıldırttı

CSKA Moskova tribününde oturarak Rus takımını destekleyip , "Tek Şampiyon Fenerbahçe" şeklinde pankart açan Fenerbahçeliler, Galatasaraylı taraftarları çıldırttı.

Dün akşam oynanan ve Galatasaray’ın 85-70 mağlup olduğu karşılaşmada CSKA Moskova taraftarları içerisinde Sarı Lacivert formları ile oturan Fenerbahçelilerin, “Tek şampiyon Fenerbahçe” yazılı pankartı açması Galatasaraylı taraftarları adeta çileden çıkardı. Taraftarların karşılaşmayı bırakıp birbirilerine küfürlü tezahüratlarla sataşmaları Rus taraftarlarının da ilgisini çekti. Rus basketbol severler maçı bırakıp bir süre bu sataşmanın ne olduğunu anlamaya çalıştı.

sike.jpg

Bu arada dün akşam aynı saatlerde oynanan Samsunspor-Fenerbahçe karşılaşmasında Fenerbahçe’nin 3-1 mağlubiyetini öğrenen Galatasaraylı taraftarlar da, Samsunspor lehine tezahüratlar yaparken, Galatasaray taraftarlarının pankarta cevap yazmak için maç bitmeden malzeme temin ederek, “Şike Fener” ve “Ezik Fener” pankartları hazırlayarak açtığı görüldü.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe taraftarları bu yıl oynanan Şampiyonlar Ligi B Grubunda, CSKA Moskova’ya konuk olan Trabzonspor karşılaşmasında da Rus taraftarlar arasında Fenerbahçe formalarıyla CSKA atkıları açıp destek olmuşlardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor