"F.Bahçe dostumuz ama..."

Trabzonspor'un golsüz berabere kaldığı Fenerbahçe maaçı sonrası Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Hacıosmanoğlu "Fenerbahçeli yöneticilerle neden bir arada oturmadınız" şeklindeki soruya çarpıcı bir yanıt v

"F.Bahçe dostumuz ama..."

Trabzonspor'un golsüz berabere kaldığı Fenerbahçe maaçı sonrası Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hacıosmanoğlu "Fenerbahçeli yöneticilerle neden bir arada oturmadınız" şeklindeki soruya çarpıcı bir yanıt verdi. Başkan Hacıosmanoğlu Türk futbolunu kirletenlerle yan yana oturmayacağını daha önce söylediğini hatırlatarak " Bizim sorunumuz Fenerbahçe ile değil. Bizim sorunumuz futbolu kirletenlerle. Fenerbahçe bizim dost kulübümüz. Futbolu kirletenler o kulübün başından gittiğinde iki kulübün dostluğunu herkes görecektir." dedi.

Hacıosmanoğlu ayrıca maçta galibiyet beklediğini belirterek " Ben  Lazio maçından bu yana futbolcularla beraberdim. Onlara çıkın e Trabzonspor gibi oynayın dedim. Galibiyet bekliyordum olmadı." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor