F.Bahçe 3 maçta şike yapmış

HABER61 ÖZEL - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Etik Kurulu raporunda Trabzonspor temiz çıktı. Fenerbahçe'nin ise üç maçta şike yaptığı ortaya çıktı. Haber61.net, çok tartışılan Etik Kurulu raporunda iddia edilenlerin aksine Trabzonspor'un temiz olduğunu

F.Bahçe 3 maçta şike yapmış

HABER61 ÖZEL - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Etik Kurulu raporunda Trabzonspor temiz çıktı. Fenerbahçe'nin ise üç maçta şike yaptığı ortaya çıktı.

 

Haber61.net, çok tartışılan Etik Kurulu raporunda iddia edilenlerin aksine Trabzonspor'un temiz olduğunu öğrendi.

 

Fenerbahçe'nin Etik Kurul raporunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor ve Eskişehirspor maçlarında şike var.

 

Daha önce basında Trabzonspor'un Sivasspor maçında teşvik teşebbüsünde bulunduğu yönde ibare yer alırken bunun gerçek olmadığı bu akşam ortaya çıktı.

 

Etik kurulu tarafından hazırlanan raporda İstanbul basının sürekli yer vererek Trabzonspor olayın içine çekme çabaları sonuç vermedi.

 

Dün Antalya'da toplanan TFF Yönetim Kurulunun incelediği Etik kurulu raporunda İstanbul basının iddialarına uyan hiç bir ibareye rastlanmazken Fenerbahçe Kulübü'nün 3 maçta şike, Trabzonspor'un oynadığı Eskişehir maçında da rakip takıma teşvik verdiği ortaya çıktı.

 

Etik Kurulu'nun yeni raporunda Trabzonspor'un ise adı bile geçmiyor.

TFF Yönetim kurulu şimdi Fenerbahçe'yi PFDK ya sevk edip etmeme konusunu görüşüyor. TFF Yönetim kurulunun genel iradesi Fenerbahçenin PFDK'ya sevk edilmemesi yönünde.

 

TFF'nin Fenerbahçe'yi Disiplin Kurulu'na sevk etmesi halinde bu kulübün her bir şike için bir alt kümeye düşmesi gerekiyor.

 

Bu konuda TFF'nin yarın geniş bir açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler