FB yine Türkiye kupasını alamadı

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nda G.Saray MP final maçında ezeli rakibi F.Bahçe'yi mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park finalde karşı karşıya geldi. Antakya Spor Salonu'nda oyn

FB yine Türkiye kupasını alamadı

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nda G.Saray MP final maçında ezeli rakibi F.Bahçe'yi mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park finalde karşı karşıya geldi. Antakya Spor Salonu'nda oynanan zorlu karşılaşmada Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe'yi 76-72'lik skorla yenerek şampiyonluğa ulaştı.

TÜRKİYE KUPASI'NA ALIŞTI
Geçtiğimiz sene Gaziantep'te düzenlenen Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nda Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe yarı finalde karşılaşmış ve sarı kırmızılı ekip sahadan 60-63 galip ayrılarak adını finale yazdırmıştı. Final maçında ise Galatasaray Medical Park, Tarsus Belediyesi'ni 53-68 yenerek kupayı müzesine götürmüştü.

Ezeli rakipler 2009 yılında Kayseri'de düzenlenen Türkiye Kupası finalinde de karşılaşmış ve bu maçtan Sarı Lacivertli ekip 60-63'lük skorla galip ayrılmıştı. Ayrıca Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park bu sezon ilk olarak 19. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında karşı karşıya gelmiş ve Sarı Kırmızılılar maçtan 78-85 galip gelerek bu anlamlı kupayı müzesine götürmüştü.

MAÇTAN NOTLAR
* İlk çeyrek Fenerbahçe'nin 26-14'lük üstünlüğüyle sona erdi.

* Karşılaşmanın ilk yarısını Galatasaray Medical Park, 44-38'lik skorla önde kapattı.

* Son çeyreğe Fenerbahçe 59-51'lik üstünlükle girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor