FB Kongre üyesine destek açıklamaları

Haber61.net’in Trabzonspor’un Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri için belirlediği delegelerden bir tanesinin Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu ortaya çıkarması gündeme damgasını vurdu.Haber ile ilgili olarak kurumumuzu telefonla arayan ve konu ile ilgili

FB Kongre üyesine destek açıklamaları

Haber61.net’in Trabzonspor’un Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri için belirlediği delegelerden bir tanesinin Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu ortaya çıkarması gündeme damgasını vurdu.

Haber ile ilgili olarak kurumumuzu telefonla arayan ve konu ile ilgili Faks gönderen ilk kişi olayın muhatabı , Fenerbahçe  kongre üyesi ve Trabzonspor’un  Türkiye Futbol Federasyonu Delegesi Salim Karabacak olurken, daha sonrada konu ile ilgili bir açıklama Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan geldi.

Salim Karabacak haber61.net spor servisine gönderdiği faksta “Şahsımla ilgili yapmış olduğunuz Fenerbahçe kongre üyeliği haberinizin doğruluğunu tartışmıyorum. Ama ben eski bir Fenerbahçe kongre üyesiyim… Trabzon Sürmeneli olarak memleketimin takımında da 2005 yılından beri kongre üyeliği yapmaktayım” ifadelerine yer verdi.

Salim Karabacak ayrıca haber61.net haber servisi ile telefonda yaptığı konuşmada da, Pazartesi günü Fenerbahçe kongre üyeliğinden istifa edeceğini bildirdi

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise Trabzonspor’un resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada “Fenerbahçe’nin 12579 numaralı kongre üyesi Salim Karabacak’a sahip çıkarak şu açıklamaları yaptı :

“Emek hırsızlarıyla mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de, yarın da devam edecektir. Ne yazık ki  göreve başladığımızdan bu yana sergilediğimiz kararlı tutumdan rahatsız olan, Trabzonspor’u dert etmeyen kendini bilmez bazı çevreler adeta bizim açığımızı yakalamışçasına kamuoyuna yalan yanlış bilgilerle haber aktararak gerçek niyetlerini ortaya koymaktadırlar. Bu tavırları sergileyenlerin artniyet taşıdıkları ve ahlak sorunları yaşadıklarını düşünüyoruz. Yıllardan beri verdiğimiz bu mücadelede Fenerbahçe gibi güzide bir kulübümüzle hem kurumsal hem de şahsi olarak hiçbir problemimiz bulunmamaktadır. O camianın çok önemli insanları dostumdur, yine çok önemli insanları akrabamdır. Bizim mücadelemiz Türk futbolunu kirletmeye çalışan emek hırsızlarına karşıdır. Şahsım Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda maç izleyip çıktığımda dahi taraftarlar tarafından sevgi ve saygıyla karşılanan bir insanım. Bu durum bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de aynı şekilde devam edecektir, Bu gerçekler ışığında kardeşim gibi yakın gördüğüm ve çok eski dostum olan Trabzonsporlu, Trabzonspor kongre üyesi, Sürmeneli Salim Karabacak’ın kardeşimi hasbelkader bir dostu tarafından Fenerbahçe genel kurul üyesi yapılmasını farklı yönlere çekmek kabul edilebilir bir yaklaşım tarzı değildir. Bugüne kadar Fenerbahçe’yle hiçbir ilişkisi olmayan, o takımın maçına dahi gitmeyen Salim Karabacak, onu Fenerbahçeli olarak lanse edenlerden daha çok Trabzonlu ve Trabzonsporludur. Bu durum onu tanıyanlar tarafından da çok yakından bilinmektedir. Salim Karabacak başkanlığa adaylığımı koyduğum ilk genel kurulda da yönetim kurulu üyesi adayları arasındaydı. Ancak listemizdeki sıkışıklıktan dolayı kendisini ekibimize alamamıştık. Bu konuyu bizim emek hırsızlarıyla verdiğimiz mücadelede farklılaştığımız gibi kamuoyuna aktarmanın ahlakla bağdaşır bir yanı yoktur. Biz kez daha altını çizerek vurgulamak istiyorum. Bizim Fenerbahçe camiasıyla bir sorunumuz bulunmamaktadır. Mücadelemiz bu güzide kulübü kendi çıkarları uğruna kullanan emek hırsızlarıyladır. Temiz Türk futbolu adına da bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de aynı mücadelemiz var olduğumuz sürece devam edecektir”

Haber61.net Diyor ki;

Biz hep taraf olduk, Tarafımız Trabzon ve Trabzonspor oldu.

Kurulduğumuz ilk günden bu güne kadar da, Trabzonspor’un hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz, Çok Başkanlar, yönetimler geldi geçti. Biz hala Trabzon ve Trabzonspor’a destek olmak için buradayız.

Sizin sergilediğiniz kararlı tutumdan dolayı rahatsız olanlar olabilir, ama Trabzon ve Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda gösterilen dik duruş ve kararlılıktan haber61.net rahatsız değil mutlu olur.

Bazı çevreler olarak değerlendirdiğiniz haber61.net sizin açığınızı ortaya çıkarmak gibi bir gayretin içerisinde olmamıştır. Sevgili Başkan haber61.net size sadece destek olmuştur. Ama siz bunu göremediniz ve bir hata daha yaptınız.

Yarın, öbürgün ortaya çıkacak ve çok daha fazla infial uyandıracak bu durumu biz önceden gündeme getirerek sizin elinizi rahatlattık. Bilmiyorsanız bilmenizi sağladık.

Açıklamanızın bir bölümünde “kardeşim gibi yakın gördüğüm ve çok eski dostum olan Trabzonsporlu, Trabzonspor kongre üyesi, Sürmeneli Salim Karabacak’ın kardeşimi hasbelkader bir dostu tarafından Fenerbahçe genel kurul üyesi yapılmasını farklı yönlere çekmek kabul edilebilir bir yaklaşım tarzı değildir.” İfadelerine yer veriyorsunuz.

-Yalan haber mi yaptık, Sayın Karabacak Fenerbahçe kongre üyesi değil mi?. Halen daha Fenerbahçe kongre üyeliği devam etmiyor mu?

-Her konuda şeffaf olan siz neden bu açıklamayı daha önceden yapmadınız da haber61.net’in haberinin  ardından yaptınız. Haber61.net’in haberi olmasaydı Sayın Karabacak Fenerbahçe kongre üyeliğinden istifa edecek miydi.? Siz arkadaşınızın bir dostu tarafından haberi olmadan Fenerbahçe kongre üyesi yapıldığını kamuoyuna açıklayacakmıydınız.?

-Haber61.net habercilik yapar, işini de iyi yapar, sadece gerçekleri okuyucularına ulaştırır. Ama ne falcıdır ne de münencim. Dolayısıyla sizin dostunuzun Arkadaşları tarafından bilgisi olmadan Fenerbahçe kongre üyesi yapıldığını bilemez.  Kaldı ki bildi,  bu da sayın arkadaşınızın Fenerbahçe kongre üyesi olduğu gerçeğini değiştirmez.  Zaten arkadaşınız da Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu tartışmadığını bize gönderdiği faksta ifade ediyor.

Siz  haber61.net’in bu haberi Trabzonspor sevdalıları ile paylaşmasından neden rahatsız oldunuz, neden tek görevi Trabzon ve Trabzonspor’u savunmak olan Türkiye’nin en güçlü medya kuruluşuna kendinizin dahi inanmadığı söylemlerle hitap etmek gereğini duydunuz. Trabzonspor Başkanına sizce bu ifadeler yakıştı mı?

Trabzonspor Değerli Başkanı ve onun yönetimi çok iyi bilmelidir ki, haber61.net gerek şike süreci olsun gerek daha öncesi ve sonrası hep Trabzonspor menfaatlerini korumuştur. Bu konuda yapılan haberler arşiv bölümünde yapacağınız aramalarla ortaya çıkacaktır.

Bilerek veya bilmeyerek bir hata yapmış olabilirsiniz. ama unutmamanız gereken tek bir şey var Bizler Trabzon ve Trabzonspor'dan yanayız. Doğruyu alkışlamak ,yanlışı eleştirmek bilinmeyeni tüm gerçekleriyleTrabzonspor sevdalılarına duyurmak bizim görevimizdir.

BU DÜN DE BÖYLEYDİ, BUNDAN SONRA DA BÖYLE OLACAK.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor