FB, GS ve BJK hep şike yaptı

Ömer Çavuşoğlu Fener, Beşiktaş ve Galatasaray arasında her zaman şike yapıldığını ve yapılacağını söyledi.

FB, GS ve BJK hep şike yaptı

Fenerbahçe eski yöneticisi Ömer Çavuğlu, Fenerbahçe'nin Galatasaray için şike yaptığını öne sürdü. CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programında, futboldaki şike iddianamesi masaya yatırıldı.

Programın konuklarından olan spor yazarı Ömer Çavuşoğlu, skandal bir iddiada bulundu. Çavuşoğlu, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasında hatır şikesinin olduğunu ve halen de sürdüğünü söyledi.

HATIR ŞİKESİ HER ZAMAN YAPILDI

Çavuşoğlu üç büyüklerin hiç bir zaman birbirlerine muhalif olmadıklarını ifade ederek, "Fenerbahçe-Galatasaray ve Beşiktaş arasında hep bir hatır şikesi olmuştur. Hiç bir zaman Galatasaraylılar Fener'in küme düşmesini istememiştir. Aynı şekilde Fenerbahçeliler de Galatasaray'ın küme düşmesini istememiştir" dedi.

Ömer Çavuşoğlu canlı yayında önemli bir iddiayı da gündeme getirerek "Fenerbahçe'nin Galatasaray lehine hatır şikesi yaptığını bana Galatasaray eski başkanı Alp Yalman anlattı. Hatır şikesi halen yapılan bir şeydir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler