Fatsa'da saha yenileniyor

 Yapılan çalışmayı Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, yöneticilerden Murat Yıldız, Kulüp Müdürü Gökhan Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Paşa Suiçmez de takip etti. Çalışmayla ilgili bilgi veren Paşa Suiçmez, “Verti-drain mak

Fatsa'da saha yenileniyor

 

Yapılan çalışmayı Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, yöneticilerden Murat Yıldız, Kulüp Müdürü Gökhan Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Paşa Suiçmez de takip etti. 

Çalışmayla ilgili bilgi veren Paşa Suiçmez, “Verti-drain makinesi çimin havalanmasını, çimin ömrünün uzamasını ve yağmur sularının çok rahat bir şekilde drenaja inmesini sağlıyor. Yapılan bu çalışma ile kış sezonunda sahada yağmur suyu daha az olacak, dolayısıyla çamur da olmayacak. Bu sayede olumsuz hava koşullarında futbolcular çok daha güzel bir futbol oynayacaklar. Verti-drain makinesi bize Orduspor’dan geldi. Çalışma bitince makineyi iade edeceğiz” dedi.

 

fatsa1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor