Fatih Terim: Trabzonsporlu oluruz

Beşiktaş ve Trabzonspor'a Avrupa kupalarındaki mücadelesi nedeniyle başarılar dileyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Beşiktaş'a başarılar diliyorum. UEFA Avrupa Ligi'nde inşallah önümüzdeki haftada Maccabi Tel Aviv maçında başarılar, inşallah

Fatih Terim: Trabzonsporlu oluruz

Beşiktaş ve Trabzonspor'a Avrupa kupalarındaki mücadelesi nedeniyle başarılar dileyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Beşiktaş'a başarılar diliyorum. UEFA Avrupa Ligi'nde inşallah önümüzdeki haftada Maccabi Tel Aviv maçında başarılar, inşallah gruptan çıkarlar. Bizi en iyi yerlerde temsil ederler. Çünkü Beşiktaş oynarken hepimiz Beşiktaşlıyız, Trabzonspor oynarken hepimiz Trabzonsporluyuz UEFA Şampiyonlar Ligi'nde. Oradaki kazanılan puanlar başarılar çok daha önemli'' şeklinde konuştu.

"AVCI'YA BOL ŞANS DİLİYORUM"

A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Abdullah Avcı için tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi:
"Hayırlı olsun. İnşallah çok başarılı olur. Kendisini zaten kutladık. Bol şanslar diliyorum. Tebrik ediyorum. Türk futboluna hayırlı olsun"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor