Fatih Terim Colman için ne dedi

G.Saray'ın hocası, Trabzonspor'un yıldızı için görüşüne başvuran İtalyan TV'sine, "Çok yetenekli, komple bir futbolcu. Onu takımımda görmeyi çok isterim”Trabzonspor'un Arjantinli süper starı Gustavo Colman'a Fatih Terim övgü yağdırdı. Colman'ın peşine düş

Fatih Terim Colman için ne dedi

G.Saray'ın hocası, Trabzonspor'un yıldızı için görüşüne başvuran İtalyan TV'sine, "Çok yetenekli, komple bir futbolcu. Onu takımımda görmeyi çok isterim”

Trabzonspor'un Arjantinli süper starı Gustavo Colman'a Fatih Terim övgü yağdırdı. Colman'ın peşine düşen takımlardan Fiorentina, Trabzonspor'a teklif sunmaya hazırlanırken, İtalya'nın Viola News kanalı bu futbolcuyla ilgili olarak Fatih Terim'in görüşüne başvurdu.

Terim, "Onu takımımda isterdim. Şu anda onun gibi bir oyuncuya çok ihtiyacım var. Alırsanız çok önemli bir transfer yaparsınız. Şu anda Türkiye'nin en iyisi Colman. Çok yetenekli, komple bir futbolcu. Sadece futboldaki yeteneğiyle değil kişiliğiyle de etkileyici bir oyuncu" ifadesini kullandı.

Öte yandan Fiorentina'nın yanı sıra İtalya'dan İnter ve Napoli ile Portekiz'in Benfica takımları da Colman ile yakından ilgileniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor