Fatih Tekke'de sorun ne?

Lige iyi başlayamayan ve teknik direktör Hugo Broos'u görevden alan Trabzonspor'da, son 2 haftada alınan galibiyetler ve şampiyonluk mücadelesi veren takımların puan kayıpları, şampiyonluk umutlarının yeşermesini sağladı. Ligin 13. haftasındaki Kasımpaşa

Fatih Tekke'de sorun ne?
Lige iyi başlayamayan ve teknik direktör Hugo Broos'u görevden alan Trabzonspor'da, son 2 haftada alınan galibiyetler ve şampiyonluk mücadelesi veren takımların puan kayıpları, şampiyonluk umutlarının yeşermesini sağladı.

Ligin 13. haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında alınan 3-1'lik yenilgi sonrası lider Fenerbahçe'nin 13 puan gerisinde bulunan ve ardından teknik direktör Hugo Broos'u görevden alarak kan değişimine giden bordo-mavililer, önce sportif direktör Ünal Karaman yönetiminde Eskişehirspor maçını 2-1, dün de yeni teknik direktörü Şenol Güneş ile ilk maçında Ankaragücü'nü 3-0 yenerek, 2 haftada liderle arasındaki puan farkını 7'ye düşürünce camiada tekrar şampiyonluk sesleri yükselmeye başladı.

Bu sezonun 3. haftasından itibaren ilk kez liderle arasındaki puan farkı 7'ye düşen Karadeniz ekibinde, teknik direktör Şenol Güneş'in gelmesiyle de olumlu bir hava yakalandı.

Sadri Şener, Ankaragücü maçını izleyen Rusya'nın Zenit takımında forma giyen eski kaptanları Fatih Tekke'nin transferi konusunda, ''Bizim Fatih ile bir sorunumuz yok. Fatih'in askerlik sorunu var, onu çözerse transferi hallolur'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor