| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 02 Nisan 2015 10:35

Fatih Tekke takıma ısınıyor!

Erciyesspor, takımın eski teknik direktörü Mehmet Özdilek'in istifasının ardından, Bursaspor maçı hazırlıklarını yeni hocası Fatih Tekke ile sürdürdü. Tekke, antrenmanda ısınma koşusu ve streching hareketlerine fazla zaman ayırdı. Takımda sakatlığı devam

Erciyesspor, takımın eski teknik direktörü Mehmet Özdilek'in istifasının ardından, Bursaspor maçı hazırlıklarını yeni hocası Fatih Tekke ile sürdürdü.
 
Tekke, antrenmanda ısınma koşusu ve streching hareketlerine fazla zaman ayırdı. Takımda sakatlığı devam eden isimlerden Mandjeck ve Cenk Ahmet çalışmalaranı kapalı alanda sürdürürken, Barış ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Genç hoca Bursaspor maçı öncesi oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!