| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 16 Nisan 2023 11:06 Güncellenme tarihi: 16 Nisan 2023 11:20

Fatih Tekke son darbeyi vurdu! Emre Belözoğlu istifanın eşiğinde

Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, Başakşehir’i mağlup edince Emre Belözoğlu’nun koltuğu tehlikeye girdi.

Haber61 - Spor Servisi / Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, Süper Lig’in 29. Haftasında Başakşehir’i 1-0 ile geçti. Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun koltuğu tehlikeye girdi.

Son haftalarda kötü sonuçlar alan ve 7 maçta sadece 1 kez kazanabilen Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun, İstanbulspor yenilgisinin ardından istifa kararı aldığı iddia edilmişti.

image-159

Genç teknik adam, şu an için herhangi bir açıklama yapmış değil. Başakşehir’de bir durum değerlendirilmesi yapılarak Emre Belözoğlu için karar verileceği belirtiliyor. 

Ekim 2021’de Başakşehir’in başına geçen Emre Belözoğlu, şu ana dek 75 resmi maçta 41 galibiyet, 18 beraberlik ve 16 mağlubiyet alarak maç başına 1.88’lik puan ortalaması tutturdu.

image-158

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

I
ibrahim
3 yıl önce

tamam anlaşıldı..abdullah avcı tekrar eskı takımının başında olacak.

M
Mesut
3 yıl önce

Oyuncular demeki Avcıyı istiyor. Anlaşıldı. Avcı Trabzonspora aldığı oyuncuları da götürsün. Başta Visca. Avcı sayesinde takım değeri düştü. Birçok oyuncu değer kaybetti.