Fatih Tekke, resti çekti

21 mayısta  kulübüyle olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Serkan, 4 gün sonra kararını değiştirdi ve yeni yönetimin önünü açmak için kontratın iptalini istedi. Tecrübeli futbolcu bunun nedenini de “Yeni gelen yönetime emrivaki olmasın. Onların önünü açmak

Fatih Tekke, resti çekti

21 mayısta  kulübüyle olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Serkan, 4 gün sonra kararını değiştirdi ve yeni yönetimin önünü açmak için kontratın iptalini istedi. Tecrübeli futbolcu bunun nedenini de “Yeni gelen yönetime emrivaki olmasın. Onların önünü açmak istedim” diyerek açıkladı.

Serkan’ın menajeri Batur Altıparmak da bu durumu doğruladı ve “Sözleşme henüz TFF’ye verilmedi. Trabzonspor iptal etme yetkisine sahip” dedi. .

 
PARA DEĞİL HUZUR
 
 Serkan’ın bu iyi niyetli açıklamalarının  ardandan bugün bazı ulusal gazetelerde "Fatih Tekke  Serkan'a resti çekti ve Serkan'a 750 Bin euro getir ve git dediği şeklinde haberler yer aldı. Bu haberler üzerine tecrübeli futbolcu Serkan Balcı haber61net'e bir açıklama yaptı.  Serkan Balcı şuana kadar Tramzonspor'da kimseyle görüşmediğini belirterek  " Sportif direktör Fatih Tekke bana rest çekmiş ve 750 bin euro getir git demiş. Maalesef  çıkan bu haberler doğruyu yansıtmıyor. Ben imza attıktan sonra kimseyle görüşmedim.Trabzon'da benim için Paradan daha önemli olan şeyler ovar. Ben iyi niyetle bir açıklama yaptım ve dedim ki Eğer yeni gelen yönetim isterse attığım imzayı tek taraflı fesh edebilir.Ben bağlayıcı olmak istemedim ve yeni yönetimin işini kolaşlaştırdım.  Ama bu gün basında çıkan haberleri görünce şok oldum. Bu haberlerin tümü yalan.Ben tatildeyim ve Sportif direktör Fatih Tekke benle konuşmadı. Bu haberler beni hem paracı hemde farklı bir şekilde gösteriyor.Trabzonspor taraftarı bana şikeci şeklinde ne zaman bağırdı. Böyle bir şey hiç olmadı ki.  Tolunay hoca seçimden önce Benden imza atmamı istedi bende  attım. Sonra seçimler oldu. Yeni yönetim göreve geldi.Bende yeni yönetimin işini kolaylaştırmak için " İsterse yeni yönetim kontratımı iptal edebilir şeklinde açıklama yaptım. Onların önünün açtım. İyi niyetle yaptığım bu açıklamayı alıp tamamen farklı anlam yüklediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor