Fatih Tekke kolları sıvadı!

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığa gelmesiyle sportif direktörlüğe getirilen Fatih Tekke işbaşı yaptı.Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre; Dün İstanbul'da Sportif direktör Fatih Tekke, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve

Fatih Tekke kolları sıvadı!

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığa gelmesiyle sportif direktörlüğe getirilen Fatih Tekke işbaşı yaptı.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre; Dün İstanbul'da Sportif direktör Fatih Tekke, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörlüğe getirilen Hami Mandıralı’nın yaptığı toplantının ardından yol haritası belirlendi.

Sportif direktör Fatih Tekke ilk olarak takımdan gönderilecek yabancı futbolcularla görüşmeye başladı. Gönderilecek yabancı futbolcularla ve menajerleriyle görüşecek olan Tekke buradan çıkacak sonuca göre gidecek isimleri netleştirecek.

Tekke'nin gönderilecek yabancı oyuncularla ilgili raporu hazırlandıktan sonra yeni transfer edilecek yabancı futbolcular konusunda da transferin rotası çizilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor