Fatih Tekke 3 hafta sahalarda yok
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında dizinden sakatlanan ve çekilen MR sonucunda sol diz iç bağında esneme ve iç menisküste yırtık olduğu tespit edilen Fatih Tekke, ligin ilk yarısının son iki maçında forma giyememi
Spor
03.01.2012, 10:47

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında dizinden sakatlanan ve çekilen MR sonucunda sol diz iç bağında esneme ve iç menisküste yırtık olduğu tespit edilen Fatih Tekke, ligin ilk yarısının son iki maçında forma giyememişti. Tecrübeli futbolcuya dizinde ki sakatlıktan dolayı bugün antroskopi yapılacağı ve Tekke'nin 3 hafta daha sahalarda uzak kalacağı öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta Orduspor yönetimi tarafından takım kaptanlığına getirilen Fatih Tekke'nin yaşadığı bu sakatlıktan dolayı ligde oynanacak Fenerbahçe, Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyepor ve Samsunspor maçlarının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Samsunspor karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor.
Reis
10 yıl önce
geçmiş olsun Kaptan
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
HOTS
10 yıl önce
Geçmiş olsun Sultan Tekke umarım bir an önce iyileşip sahada şovunu sunarsın düşmana dosta
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)