Fatih görüşme odasında

Trabzonspor'da Tolga Zengin'in Beşiktaş'a satılmasının ardından Fatih Öztürk belirsizliğinin de son bulması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzonspor formasıyla gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve Mustafa Akçay’ın takımın başı

Fatih görüşme odasında
Trabzonspor'da Tolga Zengin'in Beşiktaş'a satılmasının ardından Fatih Öztürk belirsizliğinin de son bulması bekleniyor.
 
Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzonspor formasıyla gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve Mustafa Akçay’ın takımın başına getirilmesinin ardından A Takım kadrosuna dahil edilen tecrübeli eldiven Fırtına’nın kendisine önerdiği sözleşmeyi az bulduğu gerekçesiyle imza atmamıştı.
 
Tolga’nın da takımdan ayrılmasıyla güvenilir bir ikinci kaleciye ihtiyacı olan Bordo-Mavililer’in bugün Fatih’le yeniden masaya oturması bekleniyor. Süper Lig ve PTT 1. Lig’de çok sayıda takımdan teklif alan 27 yaşındaki file bekçisinin de önceliği Bordo-Mavili kulüp. Ancak Trabzonspor’un kendisine önerdiği yıllık 900 bin TL’den 5 yıllık sözleşme teklifini yükseltmesini isteyen Fatih’in aksi takdirde takımdan ayrılacağı belirtildi. Tecrübeli eldiven stil olarak da taraftarlar tarafından Tolga’ya benzetiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor