Fanatik TS'li Belediye başkanı

Sosyal paylaşım sitesi twitter’da ali_ertem ismi ile hesap açan Tekirdağ Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, günlük gelişmeleri kendisine ait bu hesapta yorumluyor. Sosyal paylaşım sitesi twitter’ı bir haftadan bu yana etkin bir şekilde kullanmaya başla

Fanatik TS'li Belediye başkanı

Sosyal paylaşım sitesi twitter’da ali_ertem ismi ile hesap açan Tekirdağ Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, günlük gelişmeleri kendisine ait bu hesapta yorumluyor. 

Sosyal paylaşım sitesi twitter’ı bir haftadan bu yana etkin bir şekilde kullanmaya başladığını söyleyen Ali Ertem, bundan sonra twitter’ı etkin bir şekilde kullanmaya devam edeceğini belirtti. Günlük program ve etkinlik duyuruları ile yerel, ulusal ve uluslar arası gelişmelere ilişkin yorumları twitter aracılığıyla takipçileriyle paylaşacağını kaydeden Ali Ertem, yorumları fotoğraflarla da destekleyeceğini belirtti.

Ali Ertem, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den ‘MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’den Trabzonspor Kulübü’ne kadar birçok kişi ve kurumu takip ederken, takipçileri arasında ise CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’den Tekirdağ Belediye Eski Başkanı Ahmet Aygün’e, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce’den AK Parti Tekirdağ İl Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar’a kadar birçok isim bulunuyor.

Ali Ertem twitter’da son olarak HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile Demokrat Parti eski genel Başkanı Süleyman Soylu’nun AK Parti’ye geçeceğine yönelik haberleri yorumladı. Başkan Ertem, şu yorumlara yer verdi: ‘’ Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu'nun Ak Parti'ye gelmeleri daha önce aleyhte konuşmaları olmalarına rağmen yararlı olur diye düşünüyorum. Anayasa referandumunda evet için ne kadar yoğun çalıştıkları herkesin malumu. Referandumdaki gayretleri bile Ak Parti’ye gelmek için yeterli bir referanstır. Ne olursa olsun hayırlısı olsun.’’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler