F. Bahçe CAS'a gitse ne olur!

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yapacağı itirazlarda CAS'ın olağanüstü oturum açması durumunda CAS 19 Temmuz'daki kura öncesi yürütmeyi  durdurma kararı istese de olumlu mesajın gelmesinin mümkün olmadığı ifade edildi.  Hukukçular bunun oldukça zor olduğunu bel

F. Bahçe CAS'a gitse ne olur!
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yapacağı itirazlarda CAS'ın olağanüstü oturum açması durumunda CAS 19 Temmuz'daki kura öncesi yürütmeyi  durdurma kararı istese de olumlu mesajın gelmesinin mümkün olmadığı ifade edildi. 
 
Hukukçular bunun oldukça zor olduğunu belirtirken, CAS'a açılacak davanın en az 8 ay sonra verileceği belirtildi. Bu karar iki kulübün lehine çıkması durumunda iki kulübün maddi tazminat alacağı, Fenerbahçe'nin gelecek yılki cezasının ise kalkacağını iddia etseler de CAS’ın bundan sonra yapacağı sadece bir ihtimal olduğunu ifade edildi.
 
CAS'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın davasında UEFA'yı haklı bulması durumunda ise iki kulübe İsviçre yerel mahkemeleri dışında herhangi bir hukuk yolu kalmayacak ve süreç sonlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor