Eyvah yine Cavcav!

Ankara'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı'nın seçimli olağan genel kurul toplantısında gerginlik yaşandı.Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına aday olan Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın ardından toplantıda Ge

Eyvah yine Cavcav!

Ankara'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı'nın seçimli olağan genel kurul toplantısında gerginlik yaşandı.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına aday olan Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın ardından toplantıda Gençlerbirliği İlhan Cavcav'ın da başkan adayı olarak ortayla çıkması toplantıyı gerdi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, bu gelişmenin ardından tartışmaya başladı. Tartışmayı diğer kulüp başkanları yatıştırmaya çalışırken, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kasımpaşa Başkanı Hasan Hilmi Öksüz ve Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan toplantıyı terketti.

Tartışmadan yaklaşık 10 dakika sonrasında da Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın getirildiği açıklandı.

Bu arada toplantıya katılmayan Fenerbahçe Kulübü'nün Recep Mamur'a vekalet verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor