Evinde uyuyan Aykut’a imza attırdılar

Bugün medya kuruluşları  Gençlerbirliği'nin  Trabzonlu stoperi Aykut Demir’e Trabzonspor’un imza attırdığını yazdığı saatlerde Aykut Demir evinde uyuyordu.İŞTE MEDYADA Kİ O HABERTrabzonspor Aykut Demir ile anlaştıTrabzonspor yönetimi yeni sezon öncesi ilk

Evinde uyuyan Aykut’a imza attırdılar


Bugün medya kuruluşları  Gençlerbirliği'nin  Trabzonlu stoperi Aykut Demir’e Trabzonspor’un imza attırdığını yazdığı saatlerde Aykut Demir evinde uyuyordu.

İŞTE MEDYADA Kİ O HABER
Trabzonspor Aykut Demir ile anlaştı
Trabzonspor yönetimi yeni sezon öncesi ilk flaş transferini G.Birliği'nin yıldız futbolcusunu alarak gerçekleştirdi.
Trabzonspor yönetimi ilk transferini Gençlerbirliği'nin başarılı savunmacısı Aykut Demir'i alarak gerçekleştirdi.
Transferin gözde isimlerinden G.Birliği'nin başarılı savunma oyuncusu Aykut Demir konusunda Beşiktaş ile Trabzonspor arasında yaşanan yarışı bordo-mavili ekip kazandı.
 Her iki kulübün bonservis bedeli konusunda uzun süredir sürdürdüğü pazarlıklar sonrasında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu perşembe akşamı son noktayı koydu.
 Kulübü ve ardından futbolcu ile anlaşan bordo-mavili kulübün uzun süredir uğraş verdiği bu flaş transferi bugün öğleden sonra kamuoyuna duyuracağı öğrenildi.


AYKUT EVİNDE UYUYORDU
Türkiye’de bir çok medya kuruluşu bugün Aykut Demir’in Trabzonspor ile sözleşme imzalamaya geleceği şeklinde haberi okurlarına duyurduğu saatlerde zaten uzun süredir Trabzon'da ailesinin yanında bulunan Aykut Demir ise evinde uyuyordu.

Haber61 net’in ulaştığı Aykut Demir imza ile ilgili sorumuza ”Bana şu ana kadar gelen resmi bir teklif yok. İmza falanda yok. Ben  Trabzonluyum. Ailemin yanına  Trabzon’a geldim. Köyümde dinleniyorum. İmza falanda atmadım. Şu an itibarıyla böyle bir şey yok”dedi.

Öte yandan Trabzon yönetiminin bu gün Gençlerbirliği yönetimi ile görüşeceği iddia edildi. Bu futbolcuyu Beşiktaş 'da istiyor.Aykut'un tercihi ise Trabzonpordan yana olacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler