EURO 2012'de Pantolonu İndirdi!

 Penaltı atışları sırasında çekilen bir fotoğraf sosyal medyayı adeta salladı. Maç öncesi ve sonrasında alkolün etkisiyle taşkın hareketlerde bulunan ve Ukrayna polisini zor durumda bırakan İngilizler, asıl bombayı tribünde patlattı. Son penaltıyı kullana

EURO 2012'de Pantolonu İndirdi!

 Penaltı atışları sırasında çekilen bir fotoğraf sosyal medyayı adeta salladı. Maç öncesi ve sonrasında alkolün etkisiyle taşkın hareketlerde bulunan ve Ukrayna polisini zor durumda bırakan İngilizler, asıl bombayı tribünde patlattı. Son penaltıyı kullanan İtalyan futbolcu Diamanti, atışı kullanırken kale arkası tribünde yer alan İngiliz taraftarlardan bir tanesi cinsel organını açtı. Fakat İngiliz holiganın bu son çabası da sonuçsuz kaldı ve Diamanti penaltı atışını gole çevererek takımını yarı finale çıkardı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor